33 yıl önce lezzet yolcuğuna Ayvalık’ta başlayan ve Türkiye’nin en sevilen lider sıvıyağ markası Yudum, hikâyesine 2017’de hayata geçirdiği doğduğu toprakların bereketini, ruhunu, lezzetini yansıtan Yudum Egemden zeytinyağı ile devam ediyor.
Zeytinin memleketinde, Ege’de üretilen lezzeti ve kalitesi ile öne çıkan Yudum Egemden zeytinyağları portföyünü yepyeni gurme lezzetler ile zenginleştiriyor. Egemden gurme lezzetler ailesine yeni katılan trüflü ve çikolata aromalı zeytinyağı çeşitleriyle leziz ve birbirinden güzel tariflerle sofralar şenleniyor.
Mutluluk mucizesi olarak kabul edilen tadı ve kokusuyla kendine hayran bırakan çikolata, Yudum Egemden’in yeni gurme lezzeti olarak yerini alıyor. Ege zeytinlerinin kendine has aromasıyla elde edilen Yudum Egemden, çikolata aromalı lezzeti ile sofraların baş tacı olacak. Özellikle çikolata tutkunlarının sofralarından eksik etmeyecekleri Yudum Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı, kahvaltı sofralarının olmazsa olmazı sıcacık ekmekler ile birleşerek hem lezzetli hem de sağlıklı bir çikolata kreması alternatifi oluşturuyor. Formuna özen gösteren ve doğal beslenme şeklini benimseyenler için sağlıklı bir seçenek olacak. Mutfakta yeni lezzetler peşinde koşan ve daha iyisini yapmak isteyenler için farklı bir seçenek olan Yudum Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı, hamur işi ve tatlılarda da kullanılabiliyorken, doğal içeriği ile de çikolatanın tadına doyasıya varmak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.
Kral sofralarının vazgeçilmezlerinden olan ve trüf mantarından elde edilen bir yağ çeşidi olan trüf aromalı zeytinyağı Yudum Egemden ailesinin en yeni üyesi. İçine girdiği lezzetleri taçlandıran enfes trüf aroması bilinen tüm tarifleri yeniden yazdırıyor. Yemeklerine alışılmışın dışında yeni tatlar kazandırmak isteyenler için sunulan trüflü zeytinyağı Yudum Egemden gurme serisinde yerini alıyor.
Sebzeden salataya, pizzadan makarnaya kadar yemeklere hoş bir aroma katan yeni Egemden Trüflü Zeytinyağı küçük bir dokunuşla harikalar yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.
Ayvalık ve çevresi olarak bilinen Körfez bölgesi Ege’de yetiştirilen zeytinlerden elde edilen yağlar, kıvamı, kokusu ve eşsiz lezzetiyle Ege aşıklarını özledikleri lezzetle buluşturuyor. Ege’nin zeytinyağındaki dünya çapındaki performansını sergileyen Yudum Egemden, özenle toplanan zeytinlerin Ayvalık’taki fabrikada incelikle işlenmesiyle mutfaklardaki yerini alıyor.